Nella Kharisma - Rajodo Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 5.9M

Date: 22 Jul 2018

Duration: 05:14

Likes: 16.1K





Nella Kharisma - Rajodo Video :

Description:

Nella Kharisma - Rajodo, Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak rak berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote seng keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Rajodo Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Rajodo, download musik Nella Kharisma - Rajodo, download Video Nella Kharisma - Rajodo, Nella Kharisma - Rajodo mp4
Download Lagu