Anisa Rahma - Gemantunge Roso Lagu MP3 dan Video Download


Listen:

Date: 17 Jan 2017

Duration: 06:37

Likes:





Anisa Rahma - Gemantunge Roso Video :

Description:

Anisa Rahma - Gemantunge Roso, mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anisa Rahma - Gemantunge Roso Mp3 Gratis, download mp3 Anisa Rahma - Gemantunge Roso, download musik Anisa Rahma - Gemantunge Roso, download Video Anisa Rahma - Gemantunge Roso, Anisa Rahma - Gemantunge Roso mp4
Download Lagu